Angela Peeters

In Nederland is de opbouw en organisatie in handen van Angela Peeters; gezinscoach, eigenaar van Familie Focus en licentiehouder van Family Lab Nederland.

Als professional in welzijnswerk en moeder van, inmiddels 4 jong volwassenen, streef ik zowel in mijn privé-leven als professionele leven erna om het gedachtengoed van Family Lab voor te leven en over te dragen. In mijn praktijk voor opvoedkundige ondersteuning en op mijn persoonlijke levenspad heb ik ervaren wat Family Lab kan betekenen op het vlak van persoonlijke ontwikkeling, gezinsontwikkeling, de kwetsbaarheid van het ouderschap, het geluk van ouders en kinderen en de ontwikkeling van relaties.

Ik ben dankbaar dat ik mijn rol als country-leader Nederland mag gaan vervullen, aan de start van Family Lab Nederland mag staan en als initiator, organisator, opleider en counselor een wezenlijke bijdrage kan leveren aan het vergroten van het welzijn in gezinnen en gezinsontwikkeling.

Zo lang ik mij weet te herinneren houd ik mij bezig met de persoonlijke ontwikkeling van mensen. Ik leef in de overtuiging dat ‘invloed’ nemen op je eigen persoonlijke ontwikkeling van toegevoegde waarde kan zijn, niet alleen alleen voor jezelf maar voor je directe omgeving. Ik heb evenzeer de beperkingen van deze ‘invloed’ nemen leren kennen. Relationele verbindingen kunnen je laten zien welke patronen je onder de loep mag nemen en relaties met kinderen zijn daarin, in mijn ogen,  de meest pure, duidelijke en soms niets ontziende leermeester. Met andere woorden: je ouder-rol is een van de rollen die je in je leven kunt en soms mag vervullen waarin je uitdagingen op het vlak van persoonlijke ontwikkeling, onomstotelijk bloot komen te liggen. Ik ben mijn 4 fantastische kinderen 😊 dankbaar voor de vele wijze levenslessen die zij mij vanuit hun pure ‘zijn’ geboden hebben en nog steeds bieden. Mede vanuit deze dankbaarheid stroomt een grote energie om mijn bijdrage te gaan leveren aan de verspreiding van het Family Lab gedachtegoed.

Voor alle vragen op dit moment ben je natuurlijk van harte welkom.

Stuur een mail via ons contactformulier

Wij nodigen je ook uit om je aan te melden voor onze Nieuwsbrief!

Je ontvangt dan alle updates met betrekking tot de ontwikkeling van de organisatie in je mailbox.
Klik hier om je aan te melden voor onze nieuwsbrief!